Opinia pozytywna
Bardzo polecam. Jestem zadowolony.Pozdrawiam, Krzysztof

Data dodania: 13/09/2017

Dodał: Krzysztof

Opinia pozytywna
Wspaniałe, indywidualne podejście.Jestem dość wybredna, wielu rzeczy jeść po nie lubię. Dzięki pani Agacie odkryłam kilka smaczków, które już na zawsze zagościły w mojej kuchni. Pozbylam się kilku kilogramów nauczyłam pić wodę. Polecam

Data dodania: 13/05/2017

Dodała: Dorota

Opinia pozytywna
Polecam jak najbardziej. Z przyjemnością pozbylam się już 8 kg. Pani Agata nauczyła mnie jak zdrowo się odżywiać. Fachowa, profesjonalna i pogodna obsługa. Pozdrawiam

Data dodania: 20/01/2017

Dodała: Małgorzata

Najlepszy dietetyk w Katowicach! Dzięki profesjonalnemu podejściu Pani Marzeny, zaangażowaniu i ogromnej wiedzy udało mi się pozbyć nadmiernych kilogramów. Wcześniej było kilka prób u innych dietetyków ale dopiero teraz się udało. Dziękuję i polecam

Data dodania: 03/12/2016

Dodała: Joanna

Polecam ten punkt, ponieważ wcześniej korzystałam także z innych, ale tylko tutaj dzięki wsparciu i dużej motywacji ze strony dietetyczek udało mi się dokończyć całą kurację i zgubić 13kg. Pani Magdo, Pani Iwono, jeszcze raz dziękuję!

Data dodania: 21/11/2016

Dodała: Krystyna



 

Opinia pozytywna
Schudłam to sukces, ale wytrwalam i trwam nadal! I zmieniłam styl życia już na zawsze! Dziękuję i szczerze polecam. Beata, Lubin

Data dodania: 20/09/2016

Dodała: Beata

Witam Pani Wciska suplemety- chciałam dłużej porozmawiać na wizycie to ucięła mi rozmowę. Brak efektów, obsługa fatalna.

Data dodania: 22/04/2016

Dodała: Agnieszka

Przyjemne odchudzanie - pomaga jednocześnie poznać swoje błędy żywieniowe i umożliwia ich modyfikację dla utrwalenia właściwych nawyków. Polecam!

Data dodania: 27/02/2016

Dodała: B

POLECAM! Profesjonalna i kompleksowa pomoc. Udało mi się zgubić 12kg w 3 miesiące przy pomocy Pani dietetyk Magdy Makowskiej. Pani Magda potrafi doradzić w każdej sytuacji, podchodzi indywidualnie do pacjenta, jest bardzo miła i kompetentna.

Data dodania: 31/01/2016

Dodała: Anka

Do centrum dietetycznego przy ul. Długiej 72 trafiłem z polecenia znajomego, który odchudzał się u Pani Magdaleny Makowskiej (Dykowskiej) i zgubił poad 30kg. Ja zrzuciłem juz 19kg. Szczerze polecam odchudzanie w Bydgoszczy u Pani Magdy!!!

Data dodania: 26/01/2016

Dodał: Zbyszek




1 2 3 4 5 ...    Następna strona