Jeszcze nigdzie nie spotkałem się z tak nieprofesjonalną obsługą....panie opryskliwe jakby pracowały za kare i jakby tego było mało za każdym razem słychać komentarze kasjerek dotyczące klientów którzy tylko co wyszli ze sklepu... przykre.

Data dodania: 01/06/2015

Dodał: piotr

Bardzo niemiła pani kierownik tam pracuje, zamyka market przed czasem, jako klient zostałam bardzo źle potraktowana

Data dodania: 09/04/2015

Dodała: babunia

Moim zdaniem wszystko jest w najlepszym porządku

Data dodania: 02/03/2015

Dodał: koka

Opinia negatywna
Bardzo kiepskie zarządzanie sklepem. Notoryczne braki towaru, nie uzupełniane. Jak coś się kończy to się zamawia!

Data dodania: 25/02/2015

Dodała: łiskas

Mam pytanie? Czy na sklepie można dać dziecku np. batonika przed skasowaniem, a kasjerce tylko papierek?

Data dodania: 03/01/2015

Dodała: babcia



 

Opinia negatywna
Obsługa masakra na tak małym sklepie 4 osoby a faktycznie pracująca to tylko jedna kasjerka reszta chodzi jak święte krowy klient jest nikim na pewno nie osoba najważniejszą

Data dodania: 30/08/2014

Dodał: klient

Opinia pozytywna
Bardzo fajny sklep! Pracownicy są na prawdę mili. Pracuje bardzo dużo młodych, energicznych, a za razem odpowiedzialnych ludzi! Asortyment zawsze łatwo dostępny. Mięso, czy owoce zawsze świeże! gorąco polecam wszystkim! P.S. No i przystojny kasjer!

Data dodania: 09/07/2014

Dodała: Anka

Bardzo miło robi się zakupy, fakt trochę mało miejsca, ale lubię robić tam zakupy;) Personel uśmiechnięty i pomocny. Polecam.

Data dodania: 05/02/2014

Dodała: Kami:)

Dino w Borku Wlkp.to sklep z mało miłymi paniami - proszone o pomoc unikają odp. mało tego nie reagują na przeterminowane produkty - zgłaszałem przy kasie, że na półce jest po terminie mleko, ale nie otrzymałem odp.co z tym mlekiem...

Data dodania: 05/02/2014

Dodał: Zabawop

Bardzo słaba obsługa -zero pojęcia na temat miłej, kulturalnej obsługi...

Data dodania: 31/01/2014

Dodała: Pertoooo




1 2 3 4 5 ...    Następna strona