przyjmuje pracownice na próbę na jeden dzień.No i oczywiście za przepracowany cały dzień o zapłacie nie ma mowy.

Data dodania: 07/11/2016

Dodał: bib

miła i fachowa obsługa

Data dodania: 26/09/2016

Dodał: Andrzej

Opinia negatywna
parę minut po 5-tej tłuką się dostawcy chleba i inni,parkują przed posesjami i na chodnikach i pasach dla pieszych,klienci sklepu i pracownice ,problem z przejściem z dzieckiem w wózku

Data dodania: 24/09/2016

Dodał: andrzej

Opinia negatywna
pracownice parkują na przejściach dla pieszych i blokują wjazdy na posesje!chodniki zablokowane przez auta parkujące do sklepu trzeba zejść z wózkiem na ulice z chodnika,a przed sklepem ładna trawka zamiast parking zrobić dla swoich klientów!!!

Data dodania: 24/09/2016

Dodała: ania

Opinia negatywna
pracownicy parkują dzie się da róg szejka Judyma na pasach ,nie da się przejść słaba widoczność a pod groszkiem ładna trawa rośnie zamiast parking zrobić dla pracowników i klientów wstyd żądza zarabiania kosztem mieszkańców

Data dodania: 23/09/2016

Dodał: andrzej



 

Opinia negatywna
klienci sklepu parkują na chodniku i na wjazdach na posesjach,nie da się przejść z wózkiem z dzieckiem,pracownice blokują autami pasy na przejściu i posesje

Data dodania: 23/09/2016

Dodała: mieszkaniec

W tym sklepie nie ma dni wolnych.. Wiem bo byłam na rozmowie.pracuje się 7 dni w tygodniu w tym w niedzielę 12h bez odpoczynku. Niech szef lepiej zapozna się z kodeksem pracy! Nie polecam!Wynagrodzenie marne jak na pracę bez dni wolnych.

Data dodania: 20/08/2016

Dodała: nala

Opinia negatywna
Pani nie wpusciła dziecka na rolkach bo....godzine temu myła podłogę...a jak dziecku było słabo i chciało tylko wode kupić???NIE POLECAM SKLEPU!

Data dodania: 13/08/2016

Dodała: mama

Najładniejsze dziewczyny w Izbicy!

Data dodania: 07/08/2016

Dodał: Sławek

Opinia pozytywna
wszystko świeżo i blisko

Data dodania: 15/06/2016

Dodała: jolka




1 2 3 4 5 ...    Następna strona