szkoda, że coraz mniej takich sklepów, sklep zadbany duży wybór.

Data dodania: 18/04/2016

Dodał: Jurek

Sklep dobrze zaopatrzony i miła obsługa. Zmienił się właściciel wiec może dlatego zmiany na lepsze. Starają się zaopatrzyć sklep gdyż kierują się uwagami klienta. Polecam.

Data dodania: 13/04/2016

Dodała: maniax

Opinia negatywna
nie polecam-NIE PRZYJMUJĄ OD DZIECI KTÓRE CHCIAŁY KUPIĆ LODA ????DROBNYCH PIENIĘDZY!!!!!POWÓD ZA DUŻO W KASIE DROBNYCH I POD STOŁEM JAKIMŚ W SKLEPIE-SŁOWA SKLEPOWEJ!!!!!DZIECI WYSZŁY SMUTNE

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: KLIJENT Z KOLEJKI

Opinia negatywna
NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!!!!!POWÓD-DZIECI CHCIAŁY KUPIĆ LODA MIAŁY DROBNE PIENIĄDZE-PANI W SKLEPIE GROSZEK U PANA RYCAJA ODMÓWIŁA BO MIAŁY ZA DROBNE PIENIĄDZE-- MA ICH DUŻO W KASIE,DZIECI WRUCIŁY Z PŁACZEM DO DOMU NIE POLECAM TEGO SKLEPU

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: LENA

W Groszku w Siedliskach byłam na zakupach i czekałam na stoisku mięsnym 10 min jednak nikt do mnie nie podszedł podeszłam do kasy i zapytałam czy stoisko jest czynne Pani odpowiedziała że trzeba było wołać. Ale kogo mam wołać jeżeli nikogo nie ma

Data dodania: 15/02/2016

Dodała: Gangster



 

Opinia pozytywna
Do sklepu raczej nie przychodzi się oglądać obsługę ale na zakupy. Sklep w porządku, zaopatrzenie bardzo bogate jak na wiejski sklep - co mnie bardzo zaskoczyło. Byłem tam przejazdem, wrażenie pozytywne.

Data dodania: 02/02/2016

Dodał: W drodze

Najgorszy sklep jaki może być a szefostwo ma gdzieś klienta chyba że zakupy robię za wysoką sumę to wtedy wszystkie nadskakuja nie polecał z całego serca

Data dodania: 13/01/2016

Dodał: Wielki brat

mogliby lepiej sprzątać bo czasem brzydzę się kupić tam cokolwiek

Data dodania: 28/11/2015

Dodał: radzio

Sklep z miłą obsługą i świeżymi towarami co jest najważniejsze :)

Data dodania: 28/11/2015

Dodał: jareczek

Jestem po wrażeniem jakości obsługi

Data dodania: 28/11/2015

Dodała: barbara




1 2 3 4 5 ...    Następna strona