W tym sklepie nie ma dni wolnych.. Wiem bo byłam na rozmowie.pracuje się 7 dni w tygodniu w tym w niedzielę 12h bez odpoczynku. Niech szef lepiej zapozna się z kodeksem pracy! Nie polecam!Wynagrodzenie marne jak na pracę bez dni wolnych.

Data dodania: 20/08/2016

Dodała: nala

Opinia negatywna
Pani nie wpusciła dziecka na rolkach bo....godzine temu myła podłogę...a jak dziecku było słabo i chciało tylko wode kupić???NIE POLECAM SKLEPU!

Data dodania: 13/08/2016

Dodała: mama

Najładniejsze dziewczyny w Izbicy!

Data dodania: 07/08/2016

Dodał: Sławek

Opinia pozytywna
wszystko świeżo i blisko

Data dodania: 15/06/2016

Dodała: jolka

Bardzo fajny sklep.

Data dodania: 04/06/2016

Dodał: Mijawo



 

szkoda, że coraz mniej takich sklepów, sklep zadbany duży wybór.

Data dodania: 18/04/2016

Dodał: Jurek

Sklep dobrze zaopatrzony i miła obsługa. Zmienił się właściciel wiec może dlatego zmiany na lepsze. Starają się zaopatrzyć sklep gdyż kierują się uwagami klienta. Polecam.

Data dodania: 13/04/2016

Dodała: maniax

Opinia negatywna
nie polecam-NIE PRZYJMUJĄ OD DZIECI KTÓRE CHCIAŁY KUPIĆ LODA ????DROBNYCH PIENIĘDZY!!!!!POWÓD ZA DUŻO W KASIE DROBNYCH I POD STOŁEM JAKIMŚ W SKLEPIE-SŁOWA SKLEPOWEJ!!!!!DZIECI WYSZŁY SMUTNE

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: KLIJENT Z KOLEJKI

Opinia negatywna
NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!!!!!POWÓD-DZIECI CHCIAŁY KUPIĆ LODA MIAŁY DROBNE PIENIĄDZE-PANI W SKLEPIE GROSZEK U PANA RYCAJA ODMÓWIŁA BO MIAŁY ZA DROBNE PIENIĄDZE-- MA ICH DUŻO W KASIE,DZIECI WRUCIŁY Z PŁACZEM DO DOMU NIE POLECAM TEGO SKLEPU

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: LENA

W Groszku w Siedliskach byłam na zakupach i czekałam na stoisku mięsnym 10 min jednak nikt do mnie nie podszedł podeszłam do kasy i zapytałam czy stoisko jest czynne Pani odpowiedziała że trzeba było wołać. Ale kogo mam wołać jeżeli nikogo nie ma

Data dodania: 15/02/2016

Dodała: Gangster




1 2 3 4 5 ...    Następna strona