pani przy kasie ani dzien dobry, ani prosze ani dziekuje...moze trzeba wysłac do szkoły "magicznych słówek\\\".poza tym przy kasie.byłem swiadkiem jak żul przyszedł oddał but.krzyczała ze nie ma paragonu na zwrot.ale but mu nie od

Data dodania: 22/05/2017

Dodał: rob

pozytywie

Data dodania: 23/12/2016

Dodał: arek

przyjmuje pracownice na próbę na jeden dzień.No i oczywiście za przepracowany cały dzień o zapłacie nie ma mowy.

Data dodania: 07/11/2016

Dodał: bib

miła i fachowa obsługa

Data dodania: 26/09/2016

Dodał: Andrzej

Opinia negatywna
parę minut po 5-tej tłuką się dostawcy chleba i inni,parkują przed posesjami i na chodnikach i pasach dla pieszych,klienci sklepu i pracownice ,problem z przejściem z dzieckiem w wózku

Data dodania: 24/09/2016

Dodał: andrzej



 

Opinia negatywna
pracownice parkują na przejściach dla pieszych i blokują wjazdy na posesje!chodniki zablokowane przez auta parkujące do sklepu trzeba zejść z wózkiem na ulice z chodnika,a przed sklepem ładna trawka zamiast parking zrobić dla swoich klientów!!!

Data dodania: 24/09/2016

Dodała: ania

Opinia negatywna
pracownicy parkują dzie się da róg szejka Judyma na pasach ,nie da się przejść słaba widoczność a pod groszkiem ładna trawa rośnie zamiast parking zrobić dla pracowników i klientów wstyd żądza zarabiania kosztem mieszkańców

Data dodania: 23/09/2016

Dodał: andrzej

Opinia negatywna
klienci sklepu parkują na chodniku i na wjazdach na posesjach,nie da się przejść z wózkiem z dzieckiem,pracownice blokują autami pasy na przejściu i posesje

Data dodania: 23/09/2016

Dodała: mieszkaniec

W tym sklepie nie ma dni wolnych.. Wiem bo byłam na rozmowie.pracuje się 7 dni w tygodniu w tym w niedzielę 12h bez odpoczynku. Niech szef lepiej zapozna się z kodeksem pracy! Nie polecam!Wynagrodzenie marne jak na pracę bez dni wolnych.

Data dodania: 20/08/2016

Dodała: nala

Opinia negatywna
Pani nie wpusciła dziecka na rolkach bo....godzine temu myła podłogę...a jak dziecku było słabo i chciało tylko wode kupić???NIE POLECAM SKLEPU!

Data dodania: 13/08/2016

Dodała: mama




1 2 3 4 5 ...    Następna strona