BARDZO MIŁY SKLEP A OBSŁUGA JESZCZE MILSZA , OBY TAK DALEJ

Data dodania: 19/11/2014

Dodał: 221

oszukują na ceny niemiła obsługa

Data dodania: 19/11/2014

Dodał: maciej

Opinia pozytywna
Zawsze świeże mięso i wędlina, bardzo miła obsługa, polecam! Jednak widać że brakuje pracowników, Panie muszą się sporo nabiegać

Data dodania: 17/10/2014

Dodała: Krystyna

Opinia pozytywna
Fajny sklep, co prawda ciasny ale bardzo dobrze zaopatrzony. Czynny 24h/dobę. Także zawsze kiedy tylko czegoś nam braknie zawsze tam zaglądamy. Polecam :-)

Data dodania: 01/10/2014

Dodała: Kaja

Bardzo miła obsługa. Sprzedawczynie bardzo pomocne i nadal cierpliwe w drukowaniu paragonów konkursowych. Bardzo paniom dziękuję.

Data dodania: 15/09/2014

Dodała: asiam



 

Już kilkakrotnie zakupione w tym sklepie mięso było nieświeże...

Data dodania: 31/08/2014

Dodał: Kazimierz

Ceny inne przy produktach, inne naliczane w kasie. Powtarza się to ciągle, już MI głupio zwracać uwagę, a to ONI powinni się wstydzić! Obsługa wyjątkowo niemiła.

Data dodania: 11/08/2014

Dodała: Małgorzata

Opinia pozytywna
hmmm, ale to zapewne nie sklep produkuję piwo, jak i resztę dostępnych tam produktów, więc wszystko jest do załatwienia łącznie z wymianą, nie znam tego sklepu, ale ten komentarz wydał mi się śmieszny ...

Data dodania: 10/07/2014

Dodał: Mozil

Czysto, sklep zadbany duży wybór produktów, również warzyw i owoców większy niż w niejednym warzywniaku. Obsługa bardzo miła! Ceny ok. Kilka razy kupiłam swoje produkty dużo taniej niż. np. Leclercu.

Data dodania: 07/07/2014

Dodała: Kinga

Najlepszy sklep na osiedlu. Szeroki wybór, dużo promocji, bardzo miła obsługa i doradzą i porozmawiają chwilkę. Nie wiem skąd te negatywne opinie - pewnie konkurencja. Robię tam zakupy odkąd pamiętam i z całą pewnością mogę go wszystkim polecić!!!

Data dodania: 02/07/2014

Dodała: Jula




1 2 3 4 5 ...    Następna strona