Dołożę moje dwa grosze na obsługę w dziale mięsnym , dlaczego te Panie jak widzą starszego mężczyznę który się nie zna kompletnie na wyrobach dają mu najgorsze ochłapy ?? oczywiście nie wszystkie, są jeszcze takie które szanują starszy wiek .......

Data dodania: 24/11/2014

Dodał: jasiek

Jetem zła na właściciela, bo przeniósł najlepszą ekspedientkę działu mięsnego Panią Aniele do innego sklepu Spar moim zdaniem straci klientów !!!

Data dodania: 22/10/2014

Dodała: Kasia

Super sklep. Jechałem przez Rakszawę - wstąpiłem i teraz żałuję, że u nas nie ma takiego sklepu. Gratuluję wszystkim mieszkańcom Rakszawy!

Data dodania: 17/10/2014

Dodał: Tomek

Niby fajny sklep. Zatowarowanie dobre ,ale ostatnio mam jakiegoś pecha. Dwa razy kupiłem już zupe w torebce przeterminowaną! A mama ostatnio kupiła kostki rosołowe po terminie . Chyba można to było oddać ,ale paragon mama wyrzuciła i lipa. SZKODA!

Data dodania: 25/09/2014

Dodał: KRZYCHU

Bardzo zła obsługa na warzywach. Nie potrafi podejść i obsłużyć klienta tylko czeka aż koleżanka z innego działu podejdzie. Prawie wcale jej nie ma na swoim stanowisku pracy. Co ona tam wogóle robi??

Data dodania: 07/09/2014

Dodała: Klientka



 

Opinia pozytywna
:)

Data dodania: 01/09/2014

Dodała: monia1

Bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie P.Stanisław P. zmiennik ochroniarza, solidny, grzeczny i uprzejmy. Dlatego chętnie chodzę tu na zakupy. Ogólnie personel i zaopatrzenie na wysokim poziomie.

Data dodania: 27/08/2014

Dodała: Irka

DLACZEGO NIE OPUBLIKUJECIE KILKA MOICH SŁÓW O ŚREDNIOWIECZNEJ WADZE W WASZYM MARKECIE ? JEST WAM WSTYD ŻE MACIE JESZCZE TAKIE ŚREDNIOWIECZE ?????????????????

Data dodania: 11/08/2014

Dodał: jasiek

Jestem klientem Spar-u od daty jego powstania. Od prawie miesiąca są zabrane do "WIELKIEJ NAPRAWY" szafki, gdzie przechowujemy zakupy zrobione w innym sklepie - do dzisiaj jest ich brak!!!

Data dodania: 07/08/2014

Dodał: jasiek

Ceny są wysokie. Przykładowo ser edam rycki kosztuje w Sparze ok. 28 zł za kg, a w innym sklepie np. lider ok. 22 zł za kg. Ceny weekendowe są niższe, ale towar jest słabej jakości np. maleńkie pomidory, mięso, arbuz ledwo różowy, itp.

Data dodania: 01/08/2014

Dodała: Ryszka




1 2 3 4 5 ...    Następna strona