Dodałem negatywną opinię i wciąż się nie wyświeltla. Z taką finezją po raz drugi już nie opiszę jak kiepska jest tam obsługa..wyświetlcie to wkońcu..

Data dodania: 14/03/2016

Dodał: DP

Krótko o obsłudze na kasie. Nie spodziewam się usług rodem z Oxford St., ale zwykłe dzień dobry, dziękuję i do widzenia to chyba minimum? Wzamian za to kasjerka ciamkała coś z batonikiem w ustach do koleżanki przez cały czas. Po prostu dno

Data dodania: 11/03/2016

Dodał: daniel

Negatyw za obsługę przez młodą grubą blondi, która rzuca pieniędzmi i jest wyjątkowo nie przyjemna. Ogólnie sklep jest w porządku.

Data dodania: 09/03/2016

Dodała: klientka

Opinia negatywna
Panie z piekarni OK. Tylko jedna blondyna w średnim wieku opryskliwa, leniwa odpowiadać, wymowę też ma kiepską, bo jej nie można zrozumieć. Nawet nie skończy obsługiwać i odchodzi precz bez słowa... I to nie 1.raz

Data dodania: 06/11/2015

Dodał: klient z Czech

Opinia negatywna
Panie z piekarni OK, ale jedna blondyna w średnim wieku odeszła bez słowa, nawet nie skończyła obsługiwać. Oprócz tego, że opryskliwa i nie chce jej się odpowiadać, to wymowę też mogłaby potrenować, bo nie można jej zrozumieć. I to nie 1.raz...

Data dodania: 06/11/2015

Dodał: klient z Czech



 

nie skladajcie tam CV , atmosfera fatalna, dra ryja po pracownikach, fałszywi ludzie, wyzysk !

Data dodania: 03/10/2015

Dodał: tadek

Spar w Szczyrzycu został zlikwidowany.Zbierałam punkty za zakupy,które można było wymienić na nagrody lojalnościowe.Do tej pory nie doczekałam się zamówionych nagród.A co z punktami które jeszcze mam na karcie.Bardzo nie ładnie postąpili z klientami

Data dodania: 03/04/2015

Dodała: Marta

Opinia negatywna
Sklep to również jego załoga, a w tym wypadku są BARDZO mieszane uczucia. Szczególnie co do sklepowej pani blond. Bardzo opryskliwa, arogancka i nieprzyjemna osoba. Zachowanie na poziomie ekspedientki czasów PRLu.

Data dodania: 25/03/2015

Dodał: zdegustowany

ludzie robiący zakupy w sparze są niemili. Jakiej wielkości ma być tablica nad kasą? (KASA DO 10 ARTYKUŁÓW). Wózek pełny po brzegi, a po zwróceniu uwagi przez kasjerkę, klient powiedział: \"to co 10 będę płacił\" i wyciąga te swoje bony...

Data dodania: 04/03/2015

Dodał: umiejący czytać

Panie Jaśku, musi Pan zrozumieć pewną kwestie. Te Panie, które pracują w Sparze nie stoją i nic nie robią tylko maja ręce pełne roboty, a Pan jest emerytem, ma dużo wolnego czasu i jeszcze narzeka, że musi czekać na chleb czy tez inne towary.

Data dodania: 31/12/2014

Dodał: obserwator




1 2 3 4 5 ...    Następna strona