Niekulturalna obsługa.

Data dodania: 14/04/2017

Dodała: Okras

Bałagan ! Wiecznie kolejki i nieuprzejma obsługa :(

Data dodania: 10/04/2017

Dodała: kasia2

Opinia negatywna
porażka obsługa na kasie to jakaś pomyłka

Data dodania: 30/03/2017

Dodała: Aga

Opinia negatywna
Traktowanie klienta jak zła koniecznego nie jest dobra wizytówka firmy. Rzucanie towarem podczas kasowania jest mało profesjonalne

Data dodania: 27/03/2017

Dodała: Alicja

Opinia negatywna
Totalne dno .

Data dodania: 23/02/2017

Dodał: marco



 

Opinia negatywna
nie polecam !

Data dodania: 11/02/2017

Dodał: Klient

Opinia negatywna
Robiąc zakupy byłam świadkiem, obsługa w obecności innych osób i co gorsza dzieci wyzywała klientów od bezmózgich isto,t ponieważ ustawiają koszyki w nieodpowiednim miejscu. Nie zareagowała na moją prośbę o kulturalne zachowanie.

Data dodania: 31/01/2017

Dodała: anna

Opinia negatywna
23.12 godz 13.56 kierowniczka tak naskoczyla na pracowniczke ze moje dzieci wystraszone jak najszybciej chcialy wyjsc ze sklepu.straszne jak tak mozna traktowac ludzi czy ktos ksztalci tych kierownikow?osoba ta plakala w takim dniu takie slowa??????

Data dodania: 24/12/2016

Dodała: ewa

Opinia negatywna
Uważajcie na Lidl. Jest tam płatny parking i dodatkowo dwóch etatowych panów z ochrony, którzy egzekwują płatność. Także robiąc zakupy możecie dostać mandat 50 zł. Jak dla mnie paranoja, ale pewnie kierownictwo sklepu pewnie jest dumne z pomysłu!!!

Data dodania: 20/12/2016

Dodał: Karol

Opinia negatywna
Długie kolejki przy kasach, mało kas czynnych. Transporter przy kasie bardzo brudny. Kasjer stwierdził że jest brudy bo ludzie kupują ziemniaki a wyczyścić nie może bo nie ma szmaty. Doradził mi żebym towar trzymał w ręku to się nie pobrudzi!

Data dodania: 15/12/2016

Dodał: Stanisław




1 2 3 4 5 ...    Następna strona