Opinia negatywna
Totalne dno .

Data dodania: 23/02/2017

Dodał: marco

Opinia negatywna
nie polecam !

Data dodania: 11/02/2017

Dodał: Klient

Opinia negatywna
Robiąc zakupy byłam świadkiem, obsługa w obecności innych osób i co gorsza dzieci wyzywała klientów od bezmózgich isto,t ponieważ ustawiają koszyki w nieodpowiednim miejscu. Nie zareagowała na moją prośbę o kulturalne zachowanie.

Data dodania: 31/01/2017

Dodała: anna

Opinia negatywna
23.12 godz 13.56 kierowniczka tak naskoczyla na pracowniczke ze moje dzieci wystraszone jak najszybciej chcialy wyjsc ze sklepu.straszne jak tak mozna traktowac ludzi czy ktos ksztalci tych kierownikow?osoba ta plakala w takim dniu takie slowa??????

Data dodania: 24/12/2016

Dodała: ewa

Opinia negatywna
Uważajcie na Lidl. Jest tam płatny parking i dodatkowo dwóch etatowych panów z ochrony, którzy egzekwują płatność. Także robiąc zakupy możecie dostać mandat 50 zł. Jak dla mnie paranoja, ale pewnie kierownictwo sklepu pewnie jest dumne z pomysłu!!!

Data dodania: 20/12/2016

Dodał: Karol



 

Opinia negatywna
Długie kolejki przy kasach, mało kas czynnych. Transporter przy kasie bardzo brudny. Kasjer stwierdził że jest brudy bo ludzie kupują ziemniaki a wyczyścić nie może bo nie ma szmaty. Doradził mi żebym towar trzymał w ręku to się nie pobrudzi!

Data dodania: 15/12/2016

Dodał: Stanisław

Opinia pozytywna
Kapitalny Market - z-ca kierownika bardzo kompetentny świetnie zareagował na długą kolejkę szybko otwierając 2 dodatkowe kasy- generalnie cała załoga sklepu zawsze miła i uprzejma więc nie wierze w te negatywne opinie. duży wybór mnóstwo promocji ,

Data dodania: 29/11/2016

Dodał: Patryk

Opinia negatywna
Uwazajcie. Nabija x6, x 3 zalezy jaki produkt. W tygodniu chciala nasz oszwabic na pona d 40 zl

Data dodania: 26/11/2016

Dodała: Aha

Opinia negatywna
Stałą praktyką tego marketu, to zamykanie kas przed nosem klienta. Zrozumiał bym wyjątki, ale praktykowanie tego nagminnie?!!! Kłania się tu kultura handlu. W tym sklepie, to klient jest dla sklepu za swoje pieniądze, dzięki czemu Lidl funkcjonuje.

Data dodania: 18/11/2016

Dodał: Jurek

Opinia negatywna
Po ostatniej akcji "przebudowy", czyli wstawienia nowych kas i poprzestawiania regałów, TRAGEDIA. Kolejki do kas. Kiedyś kasjerka zadzwoniła dzwonkiem i już ktoś szedł do kasy obok - tak dzieje się np. w Biedronce. Obecnie szumne zapowiedzi słowne.

Data dodania: 11/11/2016

Dodał: Andrzej




1 2 3 4 5 ...    Następna strona