Opinia negatywna
placówka zamknięta
Obsługa niemiła

Data dodania: 12/09/2014

Dodał: aassaa

Nigdy więcej! Chcesz być traktowany jak petent? Wal śmiało do Fimotu

Data dodania: 02/09/2014

Dodał: Jarek-klient flotowy

Każdy doradca serwisowy mówi co innego, naprawiałem klimę na gwarancji przez 2 tygodnie!!! Ogólnie nie polecam :(

Data dodania: 23/08/2014

Dodał: Paweł

Opinia negatywna
placówka zamknięta
Nigdy więcej zakupu auta w salonie Skoda - Złomańczuk...

Data dodania: 23/08/2014

Dodał: Maciek

Miła obsługa. Fachowa pomoc. Pełen profesjonalizm. Polecam

Data dodania: 13/08/2014

Dodała: Monika



 

Obsługa w REX Auto bardzo profesjonalna, rodzinna atmosfera, wszyscy są bardzo mili, serdeczni i ceny bardzo dobre.

Data dodania: 26/07/2014

Dodała: Maria

wielokrotna nieudana naprawa zamka schowka, wezwanie na naprawę gwarancyjną lakieru ( 3 dni samochód był w warsztacie), które okazało się pomyłką i jeszcze kilka innych żartów a nie napraw

Data dodania: 17/07/2014

Dodał: yeti

Ja również kupiłem w komisie używkę jestem zadowolony obsługa OK uczciwie poinformowali o historii samochodu i ile muszę dołożyć do pełnego szczęścia Komis godny polecenia /życzę obsłudze tak dalej/

Data dodania: 16/07/2014

Dodał: Rafelo

Przy zakupie skody poprosiłem o opinię (sprawdzenie gruntowne) samochodu. W/g nich wszystko było w porządeczku a jak się później okazało samochód był bity , lakierowany i z wieloma usterkami które powinien wykryć każdy mechanik...

Data dodania: 10/07/2014

Dodał: Krzysiek

Opinia negatywna
placówka zamknięta
Jestem w trakcie zakupu skody i już żałuję. Obsługa niekompetentna i złośliwa, nie to co chce klient jest ważne lecz jak im jest wygodniej. Jestem głęboko zbulwersowany postawą sprzedawcy u Złomańczuka - skoda w Toruniu !!!

Data dodania: 05/07/2014

Dodał: Karol




Poprzednia strona    ... 7 8 9 10 11 ...    Następna strona