Bardzo miła obsługa, szczególnie Pani Kasia :) fachowe doradztwo, autko było gotowe szybciej niż się spodziewałem. Gorąco polecam!

Data dodania: 11/11/2014

Dodał: marc97

Bardzo słaby serwis zarówno obsługa klienta jak i "mechanicy". Brak kultury technicznej.

Data dodania: 09/11/2014

Dodał: Iza i Piotr

Bardzo jestem zadowolony z pomocy jaką otrzymałem dzisiaj. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobra i fachowa wiedza specjalistów. Naprawdę polecam ten salon. Pozdrawiam

Data dodania: 15/10/2014

Dodał: Marek

Serwisuję tu mojego VW Passata oraz kupiłem i serwisuje Skodę Citi Go żony - i w głowie mi się nie mieści, że są złe opinie na temat tego salonu i serwisu. Polski Internet jest pełen hejterów szkoda, że udzielają się w opiniotwórczych serwisach.

Data dodania: 10/10/2014

Dodał: Marek

Oddałem skodę oktawie do serwisu Elkar skoda na wymianę osłony na przegubie osi to mechanik odkręcając oś urwał na osi dnrivcce za naprawę i dodatkowe160zl kazano mi zapłacić odmówiłem po złości uszkodzono mi czujnik spalin TRAGEDIA

Data dodania: 18/09/2014

Dodał: Bielak Dariusz



 

Opinia negatywna
placówka zamknięta
Obsługa niemiła

Data dodania: 12/09/2014

Dodał: aassaa

Nigdy więcej! Chcesz być traktowany jak petent? Wal śmiało do Fimotu

Data dodania: 02/09/2014

Dodał: Jarek-klient flotowy

Każdy doradca serwisowy mówi co innego, naprawiałem klimę na gwarancji przez 2 tygodnie!!! Ogólnie nie polecam :(

Data dodania: 23/08/2014

Dodał: Paweł

Opinia negatywna
placówka zamknięta
Nigdy więcej zakupu auta w salonie Skoda - Złomańczuk...

Data dodania: 23/08/2014

Dodał: Maciek

Miła obsługa. Fachowa pomoc. Pełen profesjonalizm. Polecam

Data dodania: 13/08/2014

Dodała: Monika




Poprzednia strona    ... 7 8 9 10 11 ...    Następna strona