Opinia negatywna
jeśli jest produkt z jakimś dodatkiem to sprzedają sam produkt.twierdzac ze te.z.dodatkami już zostały sprzedane chociaż jest 1 lub 2 dzień promocji a potem sprzedają dodatki za dodatkowa oplata zenada i to już nie pierwszy raz

Data dodania: 30/08/2016

Dodała: nieznany

wczoraj ok.godz 18.00 kolejka na 15 osób niedziela 12.00, 13.00 kolejka jeszcze dłuższa - jeżdzę do kauflandu

Data dodania: 28/08/2016

Dodał: darek

Wczorajsza sytuacja kupuję wedline uśmiechnięta mówię dzień dobry poproszę to itp Odchodzac mówię dziekuje miłego dnia życzę a pani nie wydusila z siebie ani jednego słowa wszystkim rzucała oburzona widocznie pracuję tam za kare kasjerki to samo :/

Data dodania: 15/08/2016

Dodała: Uśmiechnięta :)

od 8 lat robię zakupy w Tesco na Gorczynskiej, i muszę robic zakupy w stoisku mięsnym. Czasami mam wrażenie że Panie pracujące tam są jeszcze w epoce PRL-u. Są niegrzeczne, opryskliwe, i udające że nie widzą klienta nawet jak stoi kilka minut.

Data dodania: 11/08/2016

Dodała: Anita

Zakupy - calkowicie odradzam.

Data dodania: 10/08/2016

Dodała: bju



 

Zgadzam się z niemiłą atmosferą miedzy pracownikami. Nie chodzi o pracę bo pracować trzeba ale o pseudo kierowników,lekceważący i nie uczciwy stosunek do pracownika .Pracownik pod dobrym zarządcą potrafi góry przenosić niestety kierownicy z łapanki.

Data dodania: 10/08/2016

Dodała: atp

Opinia negatywna
W sklepie brak kasjerów. Ludzie się denerwują i irytują. 1 lub 2 kasy na 10 czynne. Strach podchodzić też do obsługi mięsnej. Pracownice łaskę robią i z fochami "obsługują". Często udają, że nie widzą stojących klientów - MASAKRA i żenada.

Data dodania: 07/08/2016

Dodał: Dawid

Opinia negatywna
Żaden pracownik nie jest szanowany

Data dodania: 23/07/2016

Dodała: Ktoś

bardzo czysto najfajniejszy markecik w okolicy niema tam kolejek a kasjerka na kasie urodzona do tej pracy prawdziwy handlowiec

Data dodania: 16/07/2016

Dodała: Dora

Opinia negatywna
Witam. Spotkałam się dzisiaj z bardzo nie miła obsługą na stoisku mięsnym. Podchodząc do stoiska następnie mówiąc czego oczekuje dostałam odpowiedz nie widzi Pani ze wykładam teraz towar jak wyłożę wtedy Panią obsłużę. Po prostu jakąś masakra.

Data dodania: 14/07/2016

Dodała: Gostynianka




1 2 3 4 5 ...    Następna strona