polecam

Data dodania: 24/09/2016

Dodała: nwb

Opinia negatywna
Według mnie obsługa za bardzo w jest wymagająca wobec serwisantów w szczególności od tego z coca-coli o raz bez serca

Data dodania: 14/09/2016

Dodał: Michał5

Jaką cięzką prace wykonuje sie w tych marketach ..Pani na dziale z warzywami mokra szarpie te pełne srzyynki a pomimo to idzie na kase i z usmiechem obsługuje klientów pełen szacunek i podziw i wysyłam zapytanie dlaczego niema ani jednego meżczyzy?

Data dodania: 11/09/2016

Dodał: Ewald E

Opinia negatywna
Ludzie nie pracujecie w Tesco na malinowej w Żorach

Data dodania: 09/09/2016

Dodała: K.m

Opinia negatywna
Po godzinie 21 ile razy jestem na zakupach nigdy nie kupię piwa lech puszka zawsze jest brak natomiast w Sosnowcu Porębie czy Myszkowie nie ma tego problemu tu ten problem występuje nagminnie wiem że nie jest to artykuł pierwszej potrzeby .

Data dodania: 05/09/2016

Dodał: marek



 

Opinia negatywna
jeśli jest produkt z jakimś dodatkiem to sprzedają sam produkt.twierdzac ze te.z.dodatkami już zostały sprzedane chociaż jest 1 lub 2 dzień promocji a potem sprzedają dodatki za dodatkowa oplata zenada i to już nie pierwszy raz

Data dodania: 30/08/2016

Dodała: nieznany

wczoraj ok.godz 18.00 kolejka na 15 osób niedziela 12.00, 13.00 kolejka jeszcze dłuższa - jeżdzę do kauflandu

Data dodania: 28/08/2016

Dodał: darek

Wczorajsza sytuacja kupuję wedline uśmiechnięta mówię dzień dobry poproszę to itp Odchodzac mówię dziekuje miłego dnia życzę a pani nie wydusila z siebie ani jednego słowa wszystkim rzucała oburzona widocznie pracuję tam za kare kasjerki to samo :/

Data dodania: 15/08/2016

Dodała: Uśmiechnięta :)

od 8 lat robię zakupy w Tesco na Gorczynskiej, i muszę robic zakupy w stoisku mięsnym. Czasami mam wrażenie że Panie pracujące tam są jeszcze w epoce PRL-u. Są niegrzeczne, opryskliwe, i udające że nie widzą klienta nawet jak stoi kilka minut.

Data dodania: 11/08/2016

Dodała: Anita

Zakupy - calkowicie odradzam.

Data dodania: 10/08/2016

Dodała: bju




1 2 3 4 5 ...    Następna strona