Opinia negatywna
Obsługa tragiczna, zamiast zająć się pracą pracownice przeglądają ciuszki i przeceny,komentując na głos swoje opinie.Gdy zapytasz o jakiś produkt nigdy nic nie wiedzą:)i rozmowy między pracownikami.Jedna wielka porażka!

Data dodania: 18/03/2017

Dodała: M.s

Opinia negatywna
Na serbskiej porabiaja ludzi z pośrednika. Idziesz na kase, która przy Tobie nie licza, Nie polecam. Jak chcecie sobie dorobić i mieć z wypłaty o 1/4 mniej to zapraszam

Data dodania: 09/03/2017

Dodał: Jedna z licznych ofiar

Opinia negatywna
No cóż, ja mogę jeszcze dodac. Na półce pod towarem cena \\\"promocyjna\\\", a przy kasie prawie dwa razy tyle... Po zwróceniu uwagi, informacja że promocja skończyła się dzień wczesniej, tylko ceny nie zajęli. Porażka!!

Data dodania: 03/03/2017

Dodała: B

Już nigdy nie zrobię tam zakupów!!!Byłam w Tesco po godzinie 23.Zrobiłam drobne zakupy.Ciągle chodził za mną ochroniarz!!!Jestem poważną kobietą. Po zapłaceniu ochroniaż stał przy kasie.Wyrwał mi z ręki paragon,przeszukał torebkę!Przeprosił!SKANDAL

Data dodania: 02/03/2017

Dodała: Agata

Opinia negatywna
obsługa sklepu pozostawia wiele do życzenia,panie spacerują po sklepie,a towar nierozpakowany stoi na paletach pośrodku alejek,w związku z czym klient nie ma swobodnego przejścia,kolejki jak za czasów PRL,braki w towarze,bałagan,puste kartony i foli

Data dodania: 15/02/2017

Dodała: Ewa



 

Opinia negatywna
Kierownik sklepu sobie nie radzi

Data dodania: 07/02/2017

Dodał: Mietek

Opinia negatywna
Kierownik sklepu nie radzi sobie

Data dodania: 07/02/2017

Dodał: Mietek

Opinia negatywna
Kasjerki okropnie nieprzyjemne jak się człowiek o coś zapyta to chamsko odburkna

Data dodania: 05/02/2017

Dodała: fonkA

niemiła obsługa

Data dodania: 24/01/2017

Dodała: ONa 38

Brak obsługi w kasach. Znarnowałem swój czas. Już nigdy nie zrobię zakupów w tesco. Odradzam Swarzędz!!!!!!!!

Data dodania: 16/01/2017

Dodał: Leszek Jackowiak




1 2 3 4 5 ...    Następna strona