Opinia negatywna
Żaden pracownik nie jest szanowany

Data dodania: 23/07/2016

Dodała: Ktoś

bardzo czysto najfajniejszy markecik w okolicy niema tam kolejek a kasjerka na kasie urodzona do tej pracy prawdziwy handlowiec

Data dodania: 16/07/2016

Dodała: Dora

Opinia negatywna
Witam. Spotkałam się dzisiaj z bardzo nie miła obsługą na stoisku mięsnym. Podchodząc do stoiska następnie mówiąc czego oczekuje dostałam odpowiedz nie widzi Pani ze wykładam teraz towar jak wyłożę wtedy Panią obsłużę. Po prostu jakąś masakra.

Data dodania: 14/07/2016

Dodała: Gostynianka

bardzo nie ładne zachowanie personelu głupawe teksty 2 kasjerow typu,,ten burde,, eh guwnażeria zastanawiam sie czy kierownik wie jak zachowuja sie jego podwladni... kultura przy klientach przedewszystim powinna byc zachowana a reszta moze byc,

Data dodania: 04/07/2016

Dodała: pan

i znowu jest moja pani kawa nie do picia ale kupilam :)zauroczona jej zaangazowaniem jak zawsze:)

Data dodania: 28/06/2016

Dodała: miła



 

1) Pieczywo i ciastka nie wypieczone o 11.30 bo nie ma czasu - później są - ale spalone. 2) Brudne koszyki i nie tylko. 3) Nieuprzejme odpowiedzi na grzeczne zapytania. 4) Złe zarządzanie

Data dodania: 19/06/2016

Dodał: CEO

Opinia pozytywna
Najlepsze Tesco w szczecinie pracownicy mili, pomocni dla każdego załoga bardzo wesoła i zgrana. takich pracowników zgranych ciężko znalesc w dzisiejszych czasach.Zawsze pomogom klientom w potrzebie lubię ten sklep codziennie robię tu zakupy.

Data dodania: 10/06/2016

Dodał: Wilk

Opinia negatywna
Kasjerki nie miłe,tekst typu kasa nieczynna standard. Ostatni raz tam byłem mimo,ze mam 50 metrów. Stara ekipa-szybka,ogarnieta. Na kasie siadają osoby z firmy zewnętrznej i obsługa wydłuża się trzy razy. Paranoja

Data dodania: 06/06/2016

Dodał: Przemek

22.04.2016 Pracownica z panelu serwis na 1 zmianie była nie kulturalna i nie chciała posprzątac rozlanej wody przetoczę cytat " nie wołać mnie do pierół"

Data dodania: 27/04/2016

Dodała: Klientka

15.04.16 pracownik ochrony konsalnet był nie miły w stosunku do klientów i kasjerek wręcz beszczelny i uważa się za niewiadomo kogo jest wręcz niekulturalny

Data dodania: 27/04/2016

Dodała: Klientka




1 2 3 4 5 ...    Następna strona