Brak obsługi w kasach. Znarnowałem swój czas. Już nigdy nie zrobię zakupów w tesco. Odradzam Swarzędz!!!!!!!!

Data dodania: 16/01/2017

Dodał: Leszek Jackowiak

Opinia negatywna
nie wiem dlaczego nie publikujecie prawdy,którą na temat tesco w lowiczu piszą klienci.mimo zlych opinii nic się nie zmienia.nadal nie mozna kupić świeżych warzyw rano a wręcz przeciwnie.market coraz bardziej schodzi na psy.

Data dodania: 11/01/2017

Dodała: klient

Opinia negatywna
miła obsługa ale brak towaru na półce tłumaczenie że towar jest na paletach bo niema kto rozkładać z powodu braku ludzi

Data dodania: 06/01/2017

Dodał: adam

Opinia negatywna
Po wprowadzeniu nowego systemu obsługi kas samoobsługowych, katastrofa, kasy notorycznie nieczynne! jak się zdarzy że czynne to góra trzy, reszta awaria, obsługa kompletnie nie radzi sobie z kasami, kolejki i dużo zmarnowanego czasu!

Data dodania: 04/01/2017

Dodał: Iras

Opinia pozytywna
Bardzo lubię robić zakupy w Tesco. Bardzo Fajni ludzie. Kasjerka taka starsza w krótkich włosach i młoda w długich a szczególnie pani rozkładająca towar w czerwonych włosach która zawsze służy pomocą!

Data dodania: 30/12/2016

Dodała: Emila



 

Opinia negatywna
to co zobaczyłam przed świętami to w głowie się nie mieści.

Data dodania: 30/12/2016

Dodała: klient

Młoda kasjerka wzięła na siebie rachunek za stłuczony przeze mnie miód. Było to 20 zł więc papierka jest stratna 20 zł. Generalnie bardzo pozytywnie odbieram podejście pracowników do klientów. Ponadto karpie mają Sporo luzu w basenie i czystą wodę.

Data dodania: 15/12/2016

Dodała: Domi

Żenada 11.12.16 23:30 jedna kasa obsługuje a przy niej grupa pracownic będąca w pracy beszczelna miedzy sobą na głos(poczekaja nic im sie nie stanie) około 20 min rozmawialy itd. W innych skl. Przypuszczają i z zachiwania uprzejme Tesco ostatni raz

Data dodania: 12/12/2016

Dodał: Dave

Opinia negatywna
To co ostatnio dzieje się w Tesco Ustroń woła o pomstę do nieba .Kolejki do połowy sklepu a czynne kasy tylko samoobsługowe !!!Nikt nie raczy otworzyć kas dla klientów !!! Lady z mięsem i garmażerka czynne od 8 wcześniej nic ci nie podają .

Data dodania: 11/12/2016

Dodał: Marek

zła obsługa pani na kasie wmawia ,ze dają za darmo produkty przy zakupie powyżej 200 zł okazuje się ze za ten produkt płacimy na półkach inna kwota przy kasie inna za produkty MASAKRA

Data dodania: 09/12/2016

Dodała: JO




1 2 3 4 5 ...    Następna strona