Opinia negatywna
kolejki......kolejki..... i jeszcze raz kolejki. Bardzo często czynna tylko jedna kasa!!!Ciągły brak jednorazówek!!! Niesympatyczna obsługa!!!

Data dodania: 10/08/2015

Dodała: Poirytowana

Opinia pozytywna
Tesco w Kętrzynie odwiedzam chetnie, zawsze przybiegam po cieplutkie buleczki :) obsludze pogratulowac cierpliwości do klientów, a i do przelozonych niestety rowniez...

Data dodania: 02/08/2015

Dodała: klient

Na paragonie za duzo było nabite(kasjerka sie pom.) wiec zadzwonilam i miły pan kazał przyjsc nawet mnie przeprosił,na drugi dzien inny pan kierownik oddał mi kase pouczajac ze powinnam sprawdzic i ze nie wyłozyłam towaru,chyba powinnam przeprosic:)

Data dodania: 29/07/2015

Dodała: Ewa

Opinia negatywna
OKROPNY sklep ,puste polki ,nie ma czesto nawet wody. balagan czesto stojacy nierozladowany towar. kasa samoobslugowa to istna masakra i strata czasu na przekladaniu towaru . nie sadze ze panie nie nadaja sie ale ktos kto nimi kieruje.

Data dodania: 13/07/2015

Dodała: ewa

Bardzo doby towar i promocje czysto i dobrze wyeksponowany towar

Data dodania: 21/06/2015

Dodał: Piotr



 

To jak ochroniarze i kasjerki traktują ludzi to przegięcie. Robią z ludzi złodziei. Nigdy w życiu nic nie ukradłem więcej nie zrobię tam zakupów.w żadnym sklepie ochroniarze nie są tak bezczelni,

Data dodania: 18/06/2015

Dodał: djhfhj

Powiem w prost ten obiekt Tesco to są pracownicy niechluje pracuje tu w obiekcie ze 3 lata i zawsze miałam po 7 godzin dziennie a przerwę mi się należało 35 min a teraz pracuję od wczoraj po 10 godz dziennie a nie polecam tam nikogo pracować :(

Data dodania: 02/05/2015

Dodała: anonim

ceny promocji sa w kasie bez promocji,chociaz na stoisku cena jak "byk" stoi,kiedys gdy czekalam przy kasie na kierownika w/s sprawie niezgodnosci cen,to ekspedientki zmienily cene na wyzsza i wmowily mi ze taka byla,chamowata obsluga i nicniewiedza

Data dodania: 14/04/2015

Dodała: krysia

Pani na Pok-u , jest nie wykwalifikowana na to stanowisko , pisała reklamacje 1 paluszkiem , trwało to ok godziny , lekceważyła klientów, Pan który zajmuje się działem elektro również nie zna prawa konsumenta , pracownicy tesco są niewyszkoleni

Data dodania: 12/04/2015

Dodała: klientka

obsługa nie miła dla klienta. Przy kasach samoobsługowych brak zainteresowania pomocą. Trzeba łaskawie poprosić bo pani stojąca trzy kroki za plecami sama nie przyjdzie z pomocą. ( widzi że ktoś sobie nie radzi ). I to nie pierwszy raz.

Data dodania: 24/02/2015

Dodała: Malma




1 2 3 4 5 ...    Następna strona