Panie akurat słów nie szczędzą do obcych ludzi. Od samego przejścia odechciewa sie oglądać przez okno, a co dopiero wchodzić. Przy okazji - jeśli negatywne opinie dotyczą już samych pan zainteresowanych to robi sie niesmacznie prawda . Żenada

Data dodania: 29/04/2016

Dodała: MartaEwelinkaMarta

A jesli robisz zakupy w Dino to skad wiedza o tym co dzieje sie w sklepie? Usłyszałaś/eś od osób trzecich? Wiec kto tu plotkuje? :)))

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Marta

Przykre jest to, że osoba pisząca negatywne komentarze nie ma na tyle odwagi zeby przyjsc do sklepu i powiedziec w twarz o tych wszystkich złych rzeczach, ktore rzekomo sie tam dzieją...

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Marta

Czytam te negatywne komentarze i tylko jedno mi się ciśnie INO NIE PYNKNIJ z tej zazdrość!

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Ewelina

Myśle, ze szkoda czasu klientów, aby fatygowali swoje pozytywne komentarze akurat po dodaniu jakiegokolwiek negatywu. Panie podbijają swoją renomę? Gratulacje. ;)

Data dodania: 12/04/2016

Dodała: Marta3



 

Nieadekwatne, jeśli już. Wystarcza opinie klientów, by wyrobić sobie zdanie o lenistwie Pan ze sklepu ;) Swoją droga, skąd te oburzenie? Czyżby pracownice same pisały sobie opinie i nie potrafiły ustosunkować sie do krytyki? Bardzo przykre.

Data dodania: 12/04/2016

Dodała: Marta2

Chyba stary skład cos boli czytając pozytywne opinie. Robie zakupy w gzelli,odkad sa nowe Panie nigdy nie spotkałam sie z nieświeżym towarem. Atmosfera w sklepie super, ekspedientki przemiłe. Negatywne opinie sa totalnie nie adekwatne do prawdy:)

Data dodania: 12/04/2016

Dodała: Marta

Ciekawe co anonimy niżej mogą wiedzieć o niejakim \"rodzinnym lewym interesie\". Proponuje wziać się za pracę, gdyż najwidoczniej nie macie co robić, w przeciwieństwie do pań, które naprawde solidnie wykonują swoją prace. :)

Data dodania: 06/04/2016

Dodał: Zadowolony klient

w gzelli rodzinny interes i na lewo tez rodzinny interes szkoda ze panie sie soba nie zajma plotkary z nowej wsi

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: nww

wylegarnia pierdół, czapki lepiej pozakladajcie

Data dodania: 05/04/2016

Dodała: klientkaa




1 2 3 4 5 ...    Następna strona