super obsługa ,panie bardzo miłe uśmiechnięte

Data dodania: 25/10/2016

Dodał: zara

Jakim trzeba być tchórzem,aby pisać takie anonimy i nie mieć odwagi się podpisać ?jaki to ma cel Ewo? sklep zatowarowany,świeżutkie wszystko obsługa szybka miła,czego chcieć więcej? zal mi takich ludzi ,lepiej chyba zająć się sobą i swoim życiem...

Data dodania: 13/07/2016

Dodała: Kasia

Ewo,to prawda to juz nie ten sklep...teraz on dopiero zyje,co by sie nie chciało to jest ,zawsze swiezutkie i duzo a klientow mnostwo,wystarczy przyjsc w sobote lub kazdego innego dnia kolejka po samą cukiernie i wszyscy czekaja ciepliwie:)pozdr :)

Data dodania: 13/07/2016

Dodała: Kama

To już nie ten sklep a tym bardziej obsługa i te pierdoły którymi się zajmują.

Data dodania: 06/07/2016

Dodała: EWA

Panie akurat słów nie szczędzą do obcych ludzi. Od samego przejścia odechciewa sie oglądać przez okno, a co dopiero wchodzić. Przy okazji - jeśli negatywne opinie dotyczą już samych pan zainteresowanych to robi sie niesmacznie prawda . Żenada

Data dodania: 29/04/2016

Dodała: MartaEwelinkaMarta



 

A jesli robisz zakupy w Dino to skad wiedza o tym co dzieje sie w sklepie? Usłyszałaś/eś od osób trzecich? Wiec kto tu plotkuje? :)))

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Marta

Przykre jest to, że osoba pisząca negatywne komentarze nie ma na tyle odwagi zeby przyjsc do sklepu i powiedziec w twarz o tych wszystkich złych rzeczach, ktore rzekomo sie tam dzieją...

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Marta

Czytam te negatywne komentarze i tylko jedno mi się ciśnie INO NIE PYNKNIJ z tej zazdrość!

Data dodania: 19/04/2016

Dodała: Ewelina

Myśle, ze szkoda czasu klientów, aby fatygowali swoje pozytywne komentarze akurat po dodaniu jakiegokolwiek negatywu. Panie podbijają swoją renomę? Gratulacje. ;)

Data dodania: 12/04/2016

Dodała: Marta3

Nieadekwatne, jeśli już. Wystarcza opinie klientów, by wyrobić sobie zdanie o lenistwie Pan ze sklepu ;) Swoją droga, skąd te oburzenie? Czyżby pracownice same pisały sobie opinie i nie potrafiły ustosunkować sie do krytyki? Bardzo przykre.

Data dodania: 12/04/2016

Dodała: Marta2




1 2 3 4 5 ...    Następna strona