Witam jestem mieszkancem osiedla gdzie znajduje sie sklep Żabka na Bosmańskiej Koszalin.Robiac zakupy poprosiłem o reklamówkę i usłyszałem do Biedronki pan idzie ta pani i pan sa opryskliwi,chamscy,wysmiewaja sie z ludzi kometuja zakupy. towar nieśw

Data dodania: 07/01/2018

Dodał: zbyszek

Opinia pozytywna
Bardzo miła obsługa aż chce się robić zakupy! :-) czysty sklep i wszystko jest na swoim miejscu. Oby w innych Żabkach brali przykład! Pozdrawiam starszą Panią która była w sobotę! Arkadiusz.W

Data dodania: 23/11/2017

Dodał: Arkadiusz.W

.

Data dodania: 29/10/2017

Dodał: almac

Pełny socjalizm! iluzji cofnięcia w czasie dopełnia obowiązek przechowywania paragonu dokumentującego opłacenie kaucji za butelki do piwa (przy czym jak ją płaciłem nikt mnie nie uprzedzał)!

Data dodania: 01/10/2017

Dodał: Bodziej

Opinia negatywna
Wejście na własną odpowiedzialność

Data dodania: 08/09/2017

Dodał: Były klient



 

Czy ktoś mi może powiedzieć,co się dzieje z tymi ludzmi????Gdzie jest Pani Asia,Pani Krysia z żabki na Wiśniowieckiego w Nowym Sączu???Czy Ci właściciele upadli na głowę??Ja i moi znajomi juz tam nie będziemy przychodzić,bo obsługa jest fatalna,niedo

Data dodania: 07/09/2017

Dodał: Blok Ekipa

trzy razy byłem po hot doga i albo niema bułki albo kiełbaski, zastanawiam się kiedy zabraknie ekspedientki nie polecam

Data dodania: 23/08/2017

Dodał: Niezadowolony

Opinia negatywna
Bedac w sklepie zabka na ulGlinik nie dowierzalem wlasnym oczom jak pani sprzedaje piwo klientowi ledwo trzymajacemu sie na nogach bo to staly klient.. to jest odniesienie do wczesniejszych komentarzy ze trzezwych obcych traktuje sie jak pijjanych

Data dodania: 22/08/2017

Dodał: Klient

Opinia negatywna
Niestety ocena negatywna! przy towarach ceny z nieaktualnych promocji! jak się człowiek zorientuje patrząc na paragon to niestety jest już za późno bo nie można wymienić towaru nawet za dopłatą nie mówiąc już o zwrocie! Nie polecam!!!

Data dodania: 22/08/2017

Dodała: Monika

Opinia negatywna
AROGANCJA ZERO KULTURY OSOBISTEJ A ZWLASZCZA DLA KLIJETÓW

Data dodania: 15/08/2017

Dodała: ANIA




1 2 3 4 5 ...    Następna strona