Sklep bardzo przyjazny, chętnie go odwiedzam, a ci, którzy wyrazili swoje negatywne opinie, to nawet nie potrafią po polsku sklecić zdania, nie przejmowałbym się.

Data dodania: 31/10/2017

Dodał: Sewryn_28

Pracowałam w tym sklepie bardzo nie mile wspominam te chwile,

Data dodania: 30/09/2017

Dodała: była pracownica

Wieczorem robiłam zakupy w tym sklepie. Jestem oburzona-kasjerka wybiła mi na paragonie, zamiast 4 bułek po 39 gr. zakup 1 kg łososia za prawie 30 zł, którego w ogóle nie kupowałam. Jak mogą zdarzać się takie pomyłki!?!? A może to celowe działanie??

Data dodania: 29/09/2017

Dodała: Joanna

Opinia negatywna
Nie które ekspedientki są wyjątkowe niemiłe, poza tym te ich mundurki po winne być czyste.

Data dodania: 17/09/2017

Dodał: częsty gość

Obsługa na stoisku mięsnym beznadziejna.

Data dodania: 14/09/2017

Dodała: Wanda



 

Bardzo mila obsluga,sklep czysty,stoisko miesne bardzo dobrze utrzymane,czyste,towar swiezy.kasjerki usmiechniete produkt polecany,powitani i pozegnanie.ogolnie bardzo milo mi sie robi w tym sklepie zakupy.polecam w 100%

Data dodania: 13/09/2017

Dodał: daro

Kierownictwo tego sklepu swoim zachowaniem reprezentuje nie tylko siebie ale również sklep. Wstyd. Pozytywne opinie tutaj piszą oni.

Data dodania: 09/09/2017

Dodał: Stały klient

Z przyjemnością robię zakupy w sklepie,w którym personel z uśmiechem mnie obsługuje,doradza i podaje ŚWIEŻY TOWAR,co jest rzadkością w innych marketach.POLECAM-róbcie zakupy w LEWIATANIE w OCHLI bo warto!

Data dodania: 22/08/2017

Dodał: Ryszard B.

Bardzo dobre zaopatrzenie,towar doskonałej jakości-zawsze świeży,przemiła obsługa,służąca radą z uśmiechem,ceny na miarę kieszeni przeciętnego kupującego-WIELKI POZYTYW!!!POLECAM

Data dodania: 22/08/2017

Dodała: Anna

obsługa jest straszna. DROGI KLIENCIE JEŻELI ZAMIERZASZ ROBIĆ ZAKUPY W TYM SKLEPIE DWA RAZY SIĘ ZASTANÓW

Data dodania: 19/08/2017

Dodała: klient




1 2 3 4 5 ...    Następna strona