kurierzy nie potrafią dostarczać przesyłek na czas i pod właściwy adres. Podpisując się obiema rękami nie polecam korzystania z usług tej firmy. W porównaniu z Pocztą Polską nasza Poczta działa idealnie i mam przesyłki na drugi dzień od zamówienia

Data dodania: 07/10/2017

Dodał: Artur Starzyński

Przesunięta została moja data odbioru z 03.10 na 02.10 na godzinę miedzy 12:55-13:55, mimo to nikt się nie pojawił. Następne dwa dni brak informacji o przesyłce pomimo telefonów do kuriera. Dzisiaj nikt nie odbiera. Żart a nie firma nie polecam.

Data dodania: 06/10/2017

Dodał: Patryk

Wybrałem datę przesyłki jako 03.10.Dnia 02.10 dostałem wiadomość że paczka będzie dostarczona w godzinach 12:55-13:55. Nikt się nie pojawił.Następne dni (od 03 do 05.10) również nie otrzymałem pomimo kilku telefonów do kuriera.Dziś nikt nie odbiera.

Data dodania: 06/10/2017

Dodał: Patryk

Miałam dzisiaj otrzymać przesyłkę, ale niekompetentna pani w Kaliszu nie potrafiła ustalić miejsca dostarczenia paczki w Ostrowie Wlkp. A wystarczy użyć głowy i wejść w Google maps, wpisać nazwę miejscowości i ulicy. To naprawdę nie boli.

Data dodania: 06/10/2017

Dodała: Mamuśka

Opinia negatywna
Zlecenia na odbiór palety zawsze trafiają do kuriera odbierającego małe przesyłki, a nie 130 kg palety. Od tego jest inny kurier jeżdżący większym autem. Przez to robią się opóźnienia. Na stronie wyraźnie zaznaczone jest ODBIÓR PALETY.

Data dodania: 27/09/2017

Dodała: Iwona Pruszków



 

Kurierzy robią co chcą, robią łaskę, że pracują i są niewiarygodni. Najgorszy oddział w kraju.

Data dodania: 27/09/2017

Dodała: Ania

Opinia negatywna
Trzeci dzień czekam na dostawę okularów korekcyjnych. Mieszkam w Tarnowie, okulary dotarły do ... Zakopanego, i tam utknęły - bo ktoś się pomylił. Po mojej interwencji wyznaczono nowy termin: może jutro, może w przyszłym tygodniu /mamy środę/.

Data dodania: 27/09/2017

Dodał: Tadeusz

Dpd to jedno wielkie nieporozumienie od piątku22.09.17 czekam na zmianę statusu przesyłki z \\\\\\\"magazynowana w oddziale Katowice2\\\\\\\" na \\\\\\\"w doręczeniu\\\\\\\". Jest juz środa 27.09.17dzwonię dziennie po 3-4 razy i nikt nie potrafi mi o

Data dodania: 27/09/2017

Dodał: Krzysztof z Siemianowic

Nie polecam firmy, nie dostarczono przesyłki bo podobni nie było mnie w domu, a przesyłka była oczekiwana, nie solidny i nieuczciwy

Data dodania: 23/09/2017

Dodała: Ela

Opinia negatywna
Nie uzgodniono ze mną terminu dostawy a na stronie \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Data dodania: 23/09/2017

Dodał: jerzy




1 2 3 4 5 ...    Następna strona