Opinia negatywna
Negatywna

Data dodania: 06/02/2018

Dodała: Walientina

Opinia negatywna
Kurier jest chamski, bezczelny, nikt z tym nic nie robi. Firma beznadziejna!!

Data dodania: 12/01/2018

Dodała: iwona_05k

Opinia negatywna
Chamski i bezczelny kurier - nie polecam tej firmy w Rzeszowie

Data dodania: 07/01/2018

Dodał: Crom

Opinia negatywna
Podobno kurier był dwa razy ale żeby zostawić wiadomość nie mówiąc o tym aby zadzwonić czy wysłać sms to szkoda czasu. Jak już się dowiedziałem gdzie zadzwonić (Bierutowska) to nikt nie odbiera.

Data dodania: 05/01/2018

Dodał: Dariusz

Opinia negatywna
Dramat! Kurier probowal się ze mną skontaktować raz,nie dostałam smsa. Nie było mnie w domu ,nagle sms paczka do odebrania uwaga- na drugim końcu miasta,pomimo ze obok mnie placówka z odbiorami. Numer kontaktowy nieczynny. Brawo!!!

Data dodania: 05/12/2017

Dodała: Wiktoria



 

Brak informacji o przesyłce. Zero kontaktu z kurierem .Telefon w Oddziale w Zielonej Górze nikt nie odbiera.Nie polecam D PD.

Data dodania: 30/11/2017

Dodał: Zbigniew

Kurier zostawia paczkę gdzie popadnie nie informując nikogo, że w ogóle cokolwiek dostarczył. Nikt mu przesyłki nie podpisuje, paczka sobie gdzieś leży, ja czekam, trawa rośnie jest pięknie. Realizacja usługi jest penisowa.

Data dodania: 22/11/2017

Dodał: MSP

kurierzy nie potrafią dostarczać przesyłek na czas i pod właściwy adres. Podpisując się obiema rękami nie polecam korzystania z usług tej firmy. W porównaniu z Pocztą Polską nasza Poczta działa idealnie i mam przesyłki na drugi dzień od zamówienia

Data dodania: 07/10/2017

Dodał: Artur Starzyński

Przesunięta została moja data odbioru z 03.10 na 02.10 na godzinę miedzy 12:55-13:55, mimo to nikt się nie pojawił. Następne dwa dni brak informacji o przesyłce pomimo telefonów do kuriera. Dzisiaj nikt nie odbiera. Żart a nie firma nie polecam.

Data dodania: 06/10/2017

Dodał: Patryk

Wybrałem datę przesyłki jako 03.10.Dnia 02.10 dostałem wiadomość że paczka będzie dostarczona w godzinach 12:55-13:55. Nikt się nie pojawił.Następne dni (od 03 do 05.10) również nie otrzymałem pomimo kilku telefonów do kuriera.Dziś nikt nie odbiera.

Data dodania: 06/10/2017

Dodał: Patryk




1 2 3 4 5 ...    Następna strona