Bardzo miła obsługa, kompetentny Personel służący radą, a przy tym miło, sympatycznie i w eleganckiej scenerii. Polecam gorąco ten salon i oby wszystkie Panie były tak dobrze i profesjonalnie znające się na towarze oraz modzie.

Data dodania: 17/09/2013

Dodała: Kasia

Opinia negatywna
Zmieniono niedawno personel i niestety to już nie to.

Data dodania: 29/07/2013

Dodała: klientka

Jestem zawiedziona zarówno jakością towaru jak i sposobem traktowania klientów. Zdecydowanie nie polecam tej firmy!!!!!!! Zakupiłam czarne klasyczne spodnie, które -nota bene - wcale tanie nie były, i po dwóch założeniach całe się "skulkowaciały"

Data dodania: 08/05/2013

Dodała: alicja

Opinia pozytywna
Bardzo ładnie urządzony sklep w doskonalej lokalizacji przy głównej ulicy starego miasta, ale najważniejsze jest to, że jest w nim bardzo miła i profesjonalna obsługa. Panie, które tam pracują potrafią doskonale ubrać klientki, dziękujemy :)

Data dodania: 24/04/2013

Dodała: marta

Opinia pozytywna
Na stałe mieszkam w Warszawie, lecz gdy jestem w rodzinnych Suwałkach zaglądam do Tiffi, tu jest inaczej, obsługa zawsze chętna do pomocy ! W w-wie tego nie ma ;.( pozdrawiam miłe Panie i do zobaczenia w majówkę :.)

Data dodania: 17/04/2013

Dodała: Krystyna



 

Miła i kompetentna obsługa. Panie znają się na modzie i potrafią świetnie doradzić.

Data dodania: 12/04/2013

Dodała: Ala

Bardzo miła i kompetentna obsługa, panie potrafiły doradzić i wykazać wiele cierpliwości. A co do uśmiechów - jak dla mnie sprzedawca nie musi się wciąż uśmiechać i giąć w pokłonach, mnie wystarczy, że jest kompetentny.

Data dodania: 12/03/2013

Dodała: M.

Niestety już kolejny raz przekonałam się, że pracownicy faktycznie natarczywie namawiają do kupna- zachwalają nawet, gdy odzież jest w nieodpowiednim rozmiarze!! Ponadto faktycznie wciskają wadliwy towar...niestety trzeba się tam pilnować! UWAGA!

Data dodania: 21/02/2013

Dodała: KLIENTKA

08.01.13 zapł za 2szt odzieży, a 2szt prosiłam odłożyć - pójdę do domu po pieniądze. Podczas płacenia braków. ramiączek przy sukience za 60/wcześniej były/. Pani odp. że w przecenie nie ma ramiączek guzików. Co z tym zrobić?

Data dodania: 09/01/2013

Dodała: anna

Zawsze miła obsługa ;-)

Data dodania: 22/12/2012

Dodała: dagmara




Poprzednia strona    1 2 3 4 5 ...    Następna strona