Lista sieci - strona główna
Salony i Sklepy Odzieżowe



 

 

 

 

uważam, że klientów nie wypada pospieszać w przymierzalni w tak niemiły sposób...

Data dodania: 29/07/2014

Dodała: kinga

Jeśli nie pasuje ci obsługa, to otwórz swój sklep; przyjeżdżam do Polski co jakiś czas i tylko w tym sklepie w Żarach robię zakupy; obsługa na 6 i nikt nie wciska towaru, który ma jakieś WADY

Data dodania: 18/07/2014

Dodała: goska

Na samo dzień dobry usłyszałam, że z w moim rozmiarze nic tu nie znajdę, nie mam co szukać, nie rozumiem takiego zachowania, a może chciałam poszukać czegoś dla innej osoby - straszna obsługa.

Data dodania: 07/06/2014

Dodała: klientka

Miła Ekspedientka, nie natarczywa, bardzo uprzejma obsługa. Salon mały, ale przytulny i Klientka dobrze się w nim czuje.

Data dodania: 15/05/2014

Dodała: Stała Klientka Tiffi

Opinia pozytywna
Świetna obsługa, pełen profesjonalizm.

Data dodania: 10/05/2014

Dodała: vera



 

Świetny Personel salonu. Panie są miłe, ale nie natarczywe, jak w niektórych sklepach. Klientka ma czas na zapoznanie się z ofertą, na spokojne przymierzenie oraz zastanowienie. TAK TRZYMAĆ!!!

Data dodania: 01/05/2014

Dodała: Stała Klientka

Obsługa sklepu rewelacyjna! Panie bardzo miłe, i co najważniejsze nie oblegają Klientek w wejściu do sklepu, tylko pozwalają swobodnie pochodzić po sklepie i pooglądać. A wystarczy tylko 1 słowo, lub spojrzenie, a Pani podchodzi i doradza. Super!!

Data dodania: 02/04/2014

Dodała: zadowolony klient :)

Opinia negatywna
Niestety - obsługa - kontakt słowny zerowy, wzrokowy jak najbardziej, ale bardzo nieprzyjemny...

Data dodania: 24/02/2014

Dodała: Magda S

to jest jedyny sklep, w którym jako stała bywalczyni, nie mam prawa wymienić rozmiaru, np. zakupionej rzeczy jako prezent. Pani nawet nie stara się być uprzejma.

Data dodania: 10/02/2014

Dodała: Emi

Opinia negatywna
Obsługa pozostawia dużo do życzenia, wnikliwe spojrzenia na klienta. Niemiła obsługa... taki mój jedyny zarzut.

Data dodania: 27/01/2014

Dodał: gość




Poprzednia strona    1 2 3 4 5 ...    Następna strona