Opinia pozytywna
Świetna obsługa, pełen profesjonalizm.

Data dodania: 10/05/2014

Dodała: vera

Świetny Personel salonu. Panie są miłe, ale nie natarczywe, jak w niektórych sklepach. Klientka ma czas na zapoznanie się z ofertą, na spokojne przymierzenie oraz zastanowienie. TAK TRZYMAĆ!!!

Data dodania: 01/05/2014

Dodała: Stała Klientka

Obsługa sklepu rewelacyjna! Panie bardzo miłe, i co najważniejsze nie oblegają Klientek w wejściu do sklepu, tylko pozwalają swobodnie pochodzić po sklepie i pooglądać. A wystarczy tylko 1 słowo, lub spojrzenie, a Pani podchodzi i doradza. Super!!

Data dodania: 02/04/2014

Dodała: zadowolony klient :)

Opinia negatywna
Niestety - obsługa - kontakt słowny zerowy, wzrokowy jak najbardziej, ale bardzo nieprzyjemny...

Data dodania: 24/02/2014

Dodała: Magda S

to jest jedyny sklep, w którym jako stała bywalczyni, nie mam prawa wymienić rozmiaru, np. zakupionej rzeczy jako prezent. Pani nawet nie stara się być uprzejma.

Data dodania: 10/02/2014

Dodała: Emi



 

Opinia negatywna
Obsługa pozostawia dużo do życzenia, wnikliwe spojrzenia na klienta. Niemiła obsługa... taki mój jedyny zarzut.

Data dodania: 27/01/2014

Dodał: gość

Obsługa naprawdę kompetentna. Panie znają eis na modzie i najnowszych trendach. Ubrania naprawdę wysokiej klasy :)) Kurteczkę noszę 3 sezon :))

Data dodania: 23/01/2014

Dodała: Sandra

Ostatnio byłam ze swoim chłopakiem w galerii Olimp i poszłam do sklepu tiffi. Obsługa nie podeszła do klienta i nie zaproponowała swojej pomocy!

Data dodania: 23/01/2014

Dodała: Pani M

Opinia negatywna
moja opinia jest jak najbardziej negatywna, zrobiłam pierwszy i ostatni raz zakupy w tym sklepie. Panie są bardzo milutkie, gdy coś kupujemy, a gdy pytamy o wymianę lub zwrot to uśmiech im znika z twarzy i odwracają głowę w drugą stronę...

Data dodania: 03/01/2014

Dodała: monika

Miła obsługa.

Data dodania: 25/11/2013

Dodała: Justyna




Poprzednia strona    1 2 3 4 5 ...    Następna strona