to jest jedyny sklep, w którym jako stała bywalczyni, nie mam prawa wymienić rozmiaru, np. zakupionej rzeczy jako prezent. Pani nawet nie stara się być uprzejma.

Data dodania: 10/02/2014

Dodała: Emi

Opinia negatywna
Obsługa pozostawia dużo do życzenia, wnikliwe spojrzenia na klienta. Niemiła obsługa... taki mój jedyny zarzut.

Data dodania: 27/01/2014

Dodał: gość

Obsługa naprawdę kompetentna. Panie znają eis na modzie i najnowszych trendach. Ubrania naprawdę wysokiej klasy :)) Kurteczkę noszę 3 sezon :))

Data dodania: 23/01/2014

Dodała: Sandra

Ostatnio byłam ze swoim chłopakiem w galerii Olimp i poszłam do sklepu tiffi. Obsługa nie podeszła do klienta i nie zaproponowała swojej pomocy!

Data dodania: 23/01/2014

Dodała: Pani M

Opinia negatywna
moja opinia jest jak najbardziej negatywna, zrobiłam pierwszy i ostatni raz zakupy w tym sklepie. Panie są bardzo milutkie, gdy coś kupujemy, a gdy pytamy o wymianę lub zwrot to uśmiech im znika z twarzy i odwracają głowę w drugą stronę...

Data dodania: 03/01/2014

Dodała: monika



 

Miła obsługa.

Data dodania: 25/11/2013

Dodała: Justyna

Opinia pozytywna
Bardzo miła obsługa, towar fajnie wyeksponowany, ubrania są odprasowywane przed zakupieniem. Aż miło kupować :-)

Data dodania: 23/11/2013

Dodała: kuczek

Bardzo miła i chętna do pomocy Pani pracująca w salonie. Towar śliczny, a zwłaszcza nowa kolekcja. Bardzo duży plus za wprowadzenie specjalnych ofert dla stałych klientów posiadających kartę Tiffi. To zachęca do dalszych zakupów. Polecam ten salon!

Data dodania: 17/09/2013

Dodała: Klientka Salonu

Bardzo miła obsługa, kompetentny Personel służący radą, a przy tym miło, sympatycznie i w eleganckiej scenerii. Polecam gorąco ten salon i oby wszystkie Panie były tak dobrze i profesjonalnie znające się na towarze oraz modzie.

Data dodania: 17/09/2013

Dodała: Kasia

Opinia negatywna
Zmieniono niedawno personel i niestety to już nie to.

Data dodania: 29/07/2013

Dodała: klientka




Poprzednia strona    1 2 3 4 5 ...    Następna strona