Opinia pozytywna
Obsługa była bardzo rozsądna i człowiek potrafi poradzić co wybrać ze sprzętu. Na dodatek jeszcze szybko z magazynu dojechał sprzęt. Polecam serdecznie!

Data dodania: 10/06/2017

Dodał: vens

Opinia pozytywna
Salon w porządku, obsługa miła i fachowa, do tego wysyłka po zamówieniu online bardzo szybko poszła. Ogólnie jestem z zakupu zadowolony, odbiór na miejscu też OK.

Data dodania: 01/06/2017

Dodał: Garreth

Produkt nie zgodny ze specyfikacją. Foch, kiedy przychodzi się z reklamacją a sama obsługa (dwóch panów przy sobie) to jakiś żart. Brak znajomości sprzętu, i chamskie zachowanie. Nie polecam.

Data dodania: 23/05/2017

Dodał: Tomek

Opinia pozytywna
Kupiony komputer chodzi jak należy :) Obsługa pomogła wybrać, szybko cały zestaw przyjechał, od razu dali znać że można podjechać i odebrać. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony :)

Data dodania: 23/05/2017

Dodał: Kariek

Obsługa była pomocna, naprawdę sprawnie zakupy poszły, to co zamówiłem działa fajnie i jestem ze sprzętu zadowolony :) polecam!

Data dodania: 04/05/2017

Dodał: Klimciek



 

Kupowałem drobne akcesoria, dysk zewnętrzny i kable do dokończenia montażu zestawu + do podłączenia TV/konsoli etc. Mieli wszystko od ręki co było sporym atutem. Ceny ok, wybór, obsługa raz dwa wiedziała gdzie szukać wszystkiego co potrzebowałem.

Data dodania: 25/04/2017

Dodał: Eddek

Dla mnie najlepszy sklep jeśli chodzi o wybór i możliwości, zamawiam sobie online, montują sprzęt, odbieram gotowy i wystarczy podłączyć pod prąd. Obsługa też jest w porządku imho.

Data dodania: 02/04/2017

Dodał: Cenk

Witam nie polecam zakupów w tym sklepie kupiony laptop był trzy razy naprawiany na gwarancji prosiłem o zwrot pieniędzy odpowiedz dostałem odmowną i na własny koszt naprawiałem , jeśli chcesz stracić pieniądze to polecam.

Data dodania: 24/03/2017

Dodał: marcin

Obsługa była ok., miło i fachowo, szybko udało się wybrać tablet i akcesoria, potem jeszcze przez stronę internetową zamawiałem z odbiorem na miejscu i w 1 dzień wszystko było gotowe. Polecam!

Data dodania: 21/03/2017

Dodał: Vollix

Sprzęt szybko dojechał do salonu i obsługa pomogła dobrać akcesoria, więc w sumie nie mam uwag. Plusem był fajny wybór outletowych opcji na ich stronie.

Data dodania: 19/03/2017

Dodał: wesnel




1 2 3 4 5 ...    Następna strona