OSTRZEŻENIE DLA KLIENTÓW SKLEPU KAUFLAND!!! W dniu 16. 08 2017 zakupiłem na stoisku mięsnym w Kauflandzie kilka gatunków mięsa. Po rozpakowaniu mięsa w domu okazało się, że jest ono cuchnące. Sklep przyjął reklamację, ale ja poniosłem koszty dojazdu

Data dodania: 16/08/2017

Dodał: klient

Opinia negatywna
w dn.04.08.2017r. o godz.9.30 na stoisku z wędlinami obsługa odmówiła obsługi uzasadniając że stoimy w niewłaściwej kolejce podczas gdy byliśmy jedynymi klientami przy stoisku w wyniku czego wyszliśmy z kauflandu

Data dodania: 04/08/2017

Dodał: waldi

Traktują pracowników jak .... Jeden pracownik ma robić za 5

Data dodania: 02/08/2017

Dodała: Yo

Opinia negatywna
Nieuprzejmy, nieprofesjonalny personel przy stoisku mięsnym!!!

Data dodania: 23/07/2017

Dodała: Margot

Ogromne kolejki, szczególnie w czwartki, piątki, soboty i niedziele. Brak kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych. W XXI wieku uważam, że jest to skandal i nikt z obsługi nie zawraca na to uwagi, szczególnie kierownictwo!

Data dodania: 17/07/2017

Dodała: Nina



 

Opinia negatywna
bardzo nie miła obsługa w informacji i nawet maja artykuły bez ceny i cieszko om sprawdzic cene straszna łaske robia .Nie polecam tego sklepu

Data dodania: 15/07/2017

Dodała: dd

Opinia negatywna
Muszę z wielką przykrością stwierdzić,że przy stoisku z mięsem, wędlinami, serami, niestety nie mogę robić zakupów, ponieważ te \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Data dodania: 06/07/2017

Dodała: Margot

Jestem w szoku market graciarnia niczym dyskont biedronka , nieznane marki wprost z kartonow gdzie polskie znane firmy ? Nigdy wiecej ,,,!,,,,

Data dodania: 04/06/2017

Dodała: hania

Ta akcja z maskotkami w kauflandzie to zwykłe .... Już 2 czerwca zabrakło znaczków do wydawania i mimo że brakowało nam 2 do kompletu całe zbieranie szlag trafił. Beznadzieja zwłaszcza że było to adresowane do dzieci.

Data dodania: 03/06/2017

Dodała: klient

Opinia negatywna
Ostatnio wzięto mnie bezczelnie na rewizje pod zażutem że coś ukradłem. W życiu nie zostałem tak potraktowany.Niech gościu który siedzi przy tych kamerach kupi sobie okulary, albo zwolnią go z pracy. Bezczelność. Nigdy więcej nie zrobie tam zakupów

Data dodania: 26/05/2017

Dodał: Centuryman




1 2 3 4 5 ...    Następna strona