Opinia pozytywna
Uwielbiam robić zakupy w tym sklepie! Super higiena, personel nie czeka aż kolejka do kasy będzie na drugi koniec sklepu tylko zaraz któraś z Pań siada przy drugiej kasie:-) szczególne wyróżnienie dla czarnowłosej zawsze uśmiechniętej Pani Madzi:-)

Data dodania: 12/04/2017

Dodała: pozytywna

Personel pierwsza klasa!

Data dodania: 03/03/2017

Dodała: Marysia

Pracownicy nieuprzejmi.

Data dodania: 18/12/2016

Dodała: justyna

Opinia negatywna
Zła obsługa, brak towaru mało gatunku alkocholu piwa, wodki, wina itd. Artykułów spożywczych nie tak jak w Niemczech że zakupy wszystkie robi się w jednym miejscu.

Data dodania: 03/12/2016

Dodał: arunio

Opinia negatywna
Brak dobrej obsługi. Brak towaru. Nie można zrobić zakupów w jednym sklepie co np. w Niemczech.

Data dodania: 03/12/2016

Dodał: A. M



 

Opinia pozytywna
sklep jest ok ale moglo by byc wiecej rodzai win jak w aldi w niemczech

Data dodania: 20/11/2016

Dodał: waldi

Kupiłem w Sklepie żel do drewna. Okazało się że jest to ostatnia puszka. Niestety zabrakło mi towaru na pomalowanie całej konstrukcji. Personel sklepu bez żadnego problemu zamówił ten towar i po 2 dniach mogłem go odebrać. Jestem mile zaskoczony.

Data dodania: 27/04/2016

Dodał: leszek

Opinia negatywna
Brak miejsca na parkingu. Jak człowiek stanie z tyłu sklepu to zakładają blokadę na koło i każą zapłacić 150 zł !!! skandal. Więcej tego sklepu nie odwiedzę i szczerze innym odradzam.

Data dodania: 24/03/2016

Dodał: Neo-k

Opinia negatywna
Brak miejsca na parkingu,a jak człowiek stanie stanie z tyłu sklepu ,to zakładają blokadę na koło i każą zapłacić 150 złotych za jej zdjęcie. to była ostatnia wizyta w tym sklepie, i każdemu go szczerze odradzam

Data dodania: 24/03/2016

Dodał: Neo-k

ALDI W PILE może pochwalić się najgorszą w mieście obsługą klienta przez panie kasjerki,zazwyczaj siedzi jedna pani która jest bardzo opryskliwa i nieprzyjemna ,powinna poszukać sobie innego zajęcia bo do kontaktu z klientami się nie nadaje..

Data dodania: 23/01/2016

Dodał: Klient




1 2 3 4 5 ...    Następna strona