Pracowalem na aleji krakowskiej 102 to co oni robia z pracownikami jest zalosne nie polecam nikomu

Data dodania: 14/09/2017

Dodał: Ja

W sklepie panuje bałagan, a pracownicy są niekompetentni. Stany magazynowe nie zgadzają się ze stanem faktycznym.

Data dodania: 01/09/2017

Dodał: Kris

Najgorszy sklep budowlany w jakim zrobiłem zakupy w dziale płytek za kilka tysięcy złotych-płytki dostałem częściowo uszkodzone w rozmytych kartonach.Towar chciałem kupić pełnowartościowy,bez wad i dobrze zapakowany.Nie Polecam OBI.

Data dodania: 12/08/2017

Dodał: maras

Opinia jest negatywna personel niezoragnizowany zero wiedzy na temat towaru zero pomocy w załadunku towaru z bramy zaladowczej

Data dodania: 13/06/2017

Dodał: Pokse

Opinia negatywna
Sklep ok. ale żeby za transport 2km do klienta zapłacic 40zł to juz lekka przesada. Z loroy merlin towar dostarczono mi za darmo już paręnaście razy za darmo!! Uczcie się panowie z OBI. Ostatni zakup w tym sklepie.

Data dodania: 15/05/2017

Dodał: Kaczy



 

Opinia pozytywna
jakiś czas temu kupowałem u was kosę spalinową. spotkałem się z miłą i przede wszystkim fachową obsługą .pan Grzegorz przedstawił mi wyczerpujące informacje na temat danych technicznych.jestem zadowolony z tego zakupu.

Data dodania: 28/01/2017

Dodał: Tomek

Przez 4 dni, dzwoniąc po kilka razy dziennie nie można się dodzwonić! Brak informacji o realizacji zamówienia - totalne lekceważenie. ..

Data dodania: 03/09/2016

Dodała: Julia

Opinia negatywna
w kampanii reklamowej SPRAWDZONA CENA... W markecie na Rokicińskiej np Zestaw Prysznicowy jest o 20% tańszy niż w markecie na Szparagowej... Dla mnie jest to chore i nieuczciwe. Ponoć sprawdzają ceny w promieniu tylko 10 km od najbliż

Data dodania: 17/07/2016

Dodał: Marek

Opinia negatywna
Biuro obslugi jest tak kompetentne ze nikt nie zaproponowal czy towar ma byc z wniesieniem do domu.Pan przywiozl zostawil pod domem i bezczelnie powiedzial ze za 50zl to nie wniesie.Od tego jest cennik.Market porazka.Ludzie o wszystko musicie pytac

Data dodania: 20/06/2016

Dodała: Ewelina

Opinia negatywna
Ten market to jakas porazka,faktycznie jak uda sie komus zlapac kogos z obslugi to ma szczescie.Pierwszy i ostatni raz korzystalam z tego marketu.

Data dodania: 20/06/2016

Dodała: Ewelina




1 2 3 4 5 ...    Następna strona