Niekompetentna osoba na stanowisku, brak znajomości produktów. Przyszedłem z zamiarem kupna garnituru a wyszedłem zniesmaczony jakością obsługi i podejściem do klienta.

Data dodania: 14/11/2015

Dodał: Marcin

na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,158804 piszą o niskich zarobkach. nie wiem czy warto się tam pchać na siłę, skoro ofert we Wrocławiu jest znacznie więcej. i są to oferty lepsze od tej, no ale może ktoś ma "aspiracje"

Data dodania: 14/09/2015

Dodał: mistrz

Opinia negatywna
placówka zamknięta
Witam, garnitur zakupiony jako ślubny, po jednym użyciu mechacenie w kroku, puszczające nitki, przetarcia na nogawkach (garnitur ślubny dobrze dobrany)...Szyty chyba z zleżanego materiału. Reklamacja to totalna porażka. Odradzam wszystkim

Data dodania: 16/07/2014

Dodał: Łukasz

Reklamacje firmy bytom obsługuje firma zewnętrzna. Odradzam zakupy w tej firmie. To niestety już nie ten poziom i jakość produktów co kiedyś...

Data dodania: 16/03/2014

Dodał: qwert

NIE POLECAM, garnitur po drugim założeniu pokazał nitki na nogawkach i rękawach, koszule kupione w tym samym czasie-pranie->rękaw się odpruwa,sweter-pranie->puścił szew, mógłbym się zastanowić na wymianą pralki, ale inne rzeczy są OK. Jakość - słaba.

Data dodania: 24/09/2013

Dodał: M



 

Nieprzyjemny sklep i niemiła obsługa. Kupiłem garnitur, konieczne było skrócenie spodni, trwa to już prawie 3 tygodnie - spodnie skrócono za bardzo i zmieniono ich fason przy przeróbce, odmawia się zwrotu pieniędzy, sprawa w toku, napiszę co dalej...

Data dodania: 09/08/2013

Dodał: Tomasz

Towar jest słabej jakości. Gdy przychodzi do złożenia reklamacji, uzyskuje się informację, że to wina Klienta. Nie polecam!

Data dodania: 09/05/2013

Dodał: cichy

Sklep beznadziejny.. co z tego, że Panie potrafią doradzić, jak czas garnituru to niecałe 2 lata, a jak złożyło się reklamację to oczywiści wina Klienta..no nic tylko pozostaje sprawę złożyć do rzecznika konsumentów..

Data dodania: 09/05/2013

Dodał: felek

Świetny sklep. Świetna obsługa potwierdzam. Duży wybór garniturów wysokiej jakości (włoskie tkaniny, szyte w Polsce) i koszul z bawełny egipskiej. Tylko ceny wysokie. Ale za jakość trzeba zapłacić.

Data dodania: 25/03/2013

Dodał: Grzegorz P.

Opinia negatywna
Niegrzeczna i leniwa obsługa, obrażanie klientów. Radzę unikać sklepu przy ul.Piekary 24/ Różana.

Data dodania: 11/11/2012

Dodał: Donek




1 2 3 4    Następna strona